Наистина сме впечатлени от Иво Аръков - през последните

...
  Наистина сме впечатлени от Иво Аръков - през последните
Коментари Харесай

Всички жени ще ѝ завидят: Ето как Иво Аръков поглези любимата си

 

Наистина сме впечатлени от Иво Аръков - през последните месеци артистът демонстрира жанр на обличане, за който всички мъже, които най-малко малко се интересуват от това, ще му завидят.  Няма какво да ви лъжем - тук става въпрос за в действителност доста пари, първокласните марки личат отдалеко.

Виж още: Момичета, нападайте: Валери Григоров разгорещи мрежата с голи фрагменти от фитнес залата

Ако множеството известни персони си хващат също толкоз известни половинки, то при телевизионния водещ ситуацията е напълно друго. Красавицата Габриела е непознато лице в медийните среди, а несъмнено има с какво да изпъкне даже пред доста други звезди.

Виж още: Имат пари, угаждат си! Новият на Златка я глези на първокласно, почивките не престават

Преди няколко месеца сексапилната брюнетка сподели за какво всички мъже би трябвало да му завиждат. По случай рождения ден на родната звезда Габриела показа техни общи фрагменти в Instagram като стори от лятото, на които тя демонстрира натурален обилен бюст, който несъмнено преливаше от горнището. 

Виж още: Николета Лозанова сподели обилната си гръд в дискотека, мъже я налазиха

През миналия уикенд Аръков и Габриела очевидно са имали време да прекарат един с различен в София и да се поглезят както те си знаят. В персоналния си Instagram профил артистът показа фрагменти от Витошка и няма по какъв начин да пропуснем да отбележим още веднъж страхотната му визия. Страхотната му половинка Габриела пък показа неделен кадър от заведение, в което тя с е глези с вкусотии на фона на Аръков, който очевидно пази диета и единствено гледа. Страхотен мъж  - ето по какъв начин глези дамата до себе си в свободното си време.

 Instagram

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР